En blomsterträdgård

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEftersom det regnar och åskar här så visar jag lite bilder från Hällesdalen i mitten av juni istället. Det är Davids mamma som håller sån fin ordning i sin trädgård. Jag fick en trädgårdsbok i present av dem, jag önskade mig ”en snygg” sådan och det fick jag. Den handlar om att inspereras till en levande trädgård, får se om jag kan odla lite gröna fingrar och få det jag med, sen när vi har hus då.

2 reaktioner till “En blomsterträdgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s