Ain’t No Mountain High Enough

_DSC1135Här började vi då närma oss toppen, jag var hungrig men såg målet. Stigen upp syntes tydligt här iaf.  _DSC1140När vi nådde Gaustahytta så satte vi oss en bit ifrån med vår medhavda pastasallad. Trodde/hoppades ju att lunchutsikten skulle ha blivit lite bättre men men._DSC1136Den skymtades mellan molnen till och från, inte illa det. _DSC1141 _DSC1149Gaustatoppen är typ gjord av ihoptryckt sand som pressats ihop och uppåt (om jag läste skyltarna korrekt). Så det som syns på bilden är rester från när denna sten befann sig på havsnivå istället för ca 1850 m.ö.h. som den gör här._DSC1152Från vår lunchplats hade vi några hundra meter kvar till toppen._DSC1157Sista biten var verkligen klättring. _DSC1158Där framme skymtas toppen, bara en liten bit kvar._DSC1161Framme! 1883 meter över havet._DSC1162Nöjd._DSC1163 _DSC1167Så satt vi en stund och beundrade utsikten som skymtades ibland, jag loggade en geocach och sen gick vi ner igen. Men det får ni se imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s