Och så vägen ner då

_DSC1176Om en inte vill gå upp till Gaustatoppen så kan en ta tunnelbanan. Japp, du läste rätt. Det går alltså en vagn i en tunnel inne i berget. Det var militären som ordnade det nångång, skulle gissa på samtidigt som masten åkte upp._DSC1171Rätt lång tunnel mellan vagnen och ”ytan” dock, kändes snarare som en var under jord långt ner och inte på 1800 meters höjd när vi kikade in…_DSC1189Men hurtiga som vi är så gick ju vi såklart._DSC1220_DSC1180Med sådana här vyer så är det inte ens jobbigt._DSC1192Bevis på att vi var där ihop._DSC1204Tror jag kan ana stigen…_DSC1223Här är vi nästan nere vid bilen igen, när vi då vände oss om så hade molnen skingrats och vi såg toppen långt där uppe. Var nog rätt skönt att inte se den på vägen upp, hade känts omotiverande långt bort…_DSC1226Nere vid bilen igen hälsade vi på fåren som gick och betade och sen åkte vi hemåt. Det var den turen det.

En reaktion till “Och så vägen ner då

  1. Ja, hade ju varit lite antiklimax om ni tagit tunnelbanan… Härliga upplevelser ni får vara med om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s