Tisdag

Att jobba i juli är rätt gött ändå. De senaste två veckorna har jag haft jättemycket att göra för att andra skulle gå på semester men nu har de försvunnit och jag kan göra alla de sakerna en inte hinner annars. Förra veckan ville jag ha semester direkt men nu känner jag att det kommer gå bra de här 2,5 veckorna som är kvar innan jag får gå. 20140708-130753-47273999.jpg20140708-130751-47271927.jpgHär är ett par bilder på David från i lördags som jag tog med min mobil. Som ni ser hade han kameran med sig så snart kommer ni få se fler bilder från vår helg. Inte ikväll dock för vi väntar gäster, hela vägen från Göteborg. De skulle hit och hälsa på några andra och passar då på att hälsa på hos oss också. Himla kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s