En kan säga att himlen öppnade sig

Så medan jag låter bli att blogga så har jag istället klappat får, lamm och katter, jag har badat i sjön, varit på sommartorsdag (Jill Johnsson med vänner, kanonbra!) och så har jag då tagit en springrunda varannan dag då det nu bara är två veckor kvar tills midnattsloppet. Det har varit varmt och jobbigt och tiderna har legat runt 7min/km. Idag tänkte jag gå ut och springa vid 18-tiden men då började det dugga. Jag klagade lite men sprang ut ändå.

Efter 2,5km (precis längst bort på den 5-kilometerslinga som finns här hos mina föräldrar) så bara himlen öppnade sig och regnet studsade i backen. Jag blev helt genomblöt och vred ur linnet flera gånger. Men fort gick det, typ rekord i år (6,13min/km tempo). Kanske ska hoppas på störtskur till loppet för att ens ha en chans att klara mitt mål på en timme…
IMG_5959.JPGHär är jag alltså helt genomblöt och skorna bara klafsade av allt vatten i dem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s