Sestervik

Nu äntligen har jag satt mig ner och börjat kolla igenom resterande semesterbilder. Seglingen har ni ju redan fått se men nu allteftersom kommer resten. Börjar med en liten utflykt vi gjorde när vi var hos Davids föräldrar. _DSC1573Vi tog båten rakt över vattnet till Orust för att kolla in en konstutställning hos en bekant till Christian och Ing-Marie._DSC1576Jag visste liksom inte att de även hade en liten motorbåt liggandes nedanför sitt hus. Ingen har nämnt det under de snart fyra åren jag och David har varit ihop? Jag bara vilken båt? Jollen till segelbåten? De bara nej nej, båten. Bra att ha massa båtar i olika storlekar och kalla alla för ”båten”, men alla verkade ju fatta på sammanhanget utom jag då… Men men nu vet jag… _DSC1579Redan vid bryggan fick vi en skymt av en del av konsten, han är alltså glaskonstnär. Ni kan se mer om Sestervik som stället heter här.Untitled-2Det var väldigt kul att se! Vi fick faktiskt med oss ett glas-segel hem. Ska visa det en annan dag då vi packat upp det och det har fått en fin plats här hemma._DSC1592_DSC1594En vacker näckrosdam utanför galleriet._DSC1602De hade även fikaförsäljning vilket inte kunde ignoneras._DSC1604Fin trädgård!_DSC1607Sen när vi skulle ta båten tillbaka så fick vi se en död guldfisk i vattnet. Hur hade den hamnat där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s