Bland gulliga hus och gamla borgar

Även om det nu börjar bli längesen vi var på semester så fortsätter jag att visa bilder från den._1En dag tog vi bilen till Simrishamn där vi strosade runt bland alla fina hus._2Sankt Nicolai kyrka._DSC1768_DSC1767Dessa gator är verkligen som gjorda för att strosa runt på!_DSC1780Sen tog vi bilen vidare i riktning mot Ystad, men helt plötsligt stod det Glimmingehus in vänster så då blev det ett stopp där med._DSC1782Nordens bäst bevarade medeltidsborg visst._3Jag var glad att jag slapp stå i stupbocken (heter det så?). Istället tog jag kartan i högsta hugg och guidade David genom borgen. Det brukar bli vår arbetsfördelning när vi går på museum eller liknande: jag berättar var vi är och vad det är för nåt rum medan David tar kort. Perfekt._DSC1787Härliga ljusinsläpp…_DSC1790_DSC1802När vi var klara med Glimmingehus så åkte vi vidare mot Ystad._DSC1804Även där var gatorna så himla mysiga._DSC1807Vi hittade en innergård där de hade flera gallerier samt ett café där vi satte oss._DSC1811_DSC1813Semester ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s