Två dagar kvar

IMG_0207.JPGNu har jag satt mig i soffan efter en lång dag med mycket jobb samt styrketräning och yoga efteråt. Alltså varje gång jag går på yoga eller pilates tänker jag att jag måste börja göra det oftare för det är ju så gött. Är detta hösten då det händer kanske?

Annars så är det ju bara två (2!) dagar kvar till vi drar till Washington och New York. *jubel och fanfarer* Ska bli så himla kul! Så det tänkte vi planera för lite nu: vilka museum vi inte får missa, utsiktstorn som vi måste upp i, vilken stor staty av en kvinna med fackla vi ska se osv osv. Har ni några tips får ni gärna hojta till!

2 reaktioner till “Två dagar kvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s