Grönt

_DSC2348 _DSC2349__ _DSC2351 _DSC2352 _DSC2354 _DSC2356Foto: David Engerberg.

Jag har visat er bilder från den botaniska trädgården i Washington DC förut men jag tyckte det var värt att även visas i lite bättre kvalitet. Så fint! Lite skillnad mot mörkret som infunnit sig här nu, inte klokt vad det känns som att hösten bara slog till denna vecka. Blåsigt, kallt och mörkt, det är verkligen oktober. Men jag försöker tänka positivt, läshörnan här hemma är till exempel mycket mysigare när det är mörkt än på sommaren så dit beger jag mig nu.

En reaktion till “Grönt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s