Från några museum

Då det är vardag igen, jag liksom jobbar, tränar och kommer hem när det blir mörkt, så blir det inte så många nya foton just nu. Men då passar ju fler USA-bilder bra tänkte jag. Idag från en massa museum._DSC2431Vi har varit på museum med maffiga entreér, både på utsidan…Untitled-1…och när en kommit in. dfgsVi har kollat på saker från bland annat  forna Egypten. Alltså hade lätt velat ha de där sandalerna, snygga ju.fdsfdsa _DSC2522Vi har kollat på gamla instrument från alla kontinenter. Häftigast  var ju såklart fagottsektionen. Untitled-1tregfdsfdsaVi har spanat in en massa konst och beundrat denna kille som tecknade av tavlan framför, han var verkligen jätteduktig. _DSC2440Flera museum hade fina innegårdar…_DSC2361…andra gjorde att en nästan fick svindel.fsfdsfVi har lärt oss en massa om indianer, deras historia och hur de lever idag. fdsagafhgVi har även lärt oss allt om allt vi (som i människan) har använt för att flyga och resa ut i rymden.Untitled-1fdsSamt sett en massa fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s