På flygplatsen

Nu sitter jag på Gardermoen med en cappuccino och förbereder mig för att lyfta om en stund, för jag ska till Zürich och hälsa på Hanna! Vi är fyra stycken Chalmerskompisar som ska ner över helgen, ska bli så himla kul! De andra flyger från Göteborg men jag har direktflyg så jag vann…

Jag försökte tidsinställa lite inlägg igår kväll men de fungerade inte så vi får se hur uppdateringen blir i helgen. Men Instagram kommer säkert uppdateras regelbundet så kolla där (@elinsara). Ha en trevlig helg!
IMG_6765.JPGI väntan på tåget mot flygplatsen, inget regn men blåsigt.

En reaktion till “På flygplatsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s