En fredag i Zürich

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi landade i Zürich vid lunchtid i fredags, efter mat och inkvartering på hotell så gick vi upp till takvåningen där Hanna bodde för att ta en välbehövlig kaffe. OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaffeutsikten = helt fantastisk.OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter kaffet skålade vi istället i bubbel, måste ju fira att det var helg och att vi allihop hade tagit oss ända ner till Schweiz. OLYMPUS DIGITAL CAMERAInnan middagen tog vi en promenad i centrala Zürich, hälsade bland annat på alla svanar som bodde där. OLYMPUS DIGITAL CAMERAGänget! Augusta, Alex, Hanna och Björn.Untitled-1Himla mysig stad. Spårvagnarna gjorde att det kändes som att va i Göteborg vilket typ räknas som hemma.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi åt middag på ett tyskt ställe som hade korv som specialitet, efter det åkte vi till hotellet och bara tjötade en stund. Bra start på helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s