Så söt

Efter att ha känt mig lite småförkyld i en vecka så gick jag och tränade idag igen. Blev ett pilates-pass och det var himla gött. Inte så konditionsmässigt jobbigt men jobbigt för musklerna, kändes som en bra start efter lite frånvaro.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI helgen var jag som sagt hemhemma och hälsade på. Jag håller på att kolla igenom bilderna därifrån nu men tyckte denna var så himla söt så den får ett eget inlägg. Mamma och pappa hade alltså en 10 veckor gammal kattunge som var så himla söt. Han körde järnet, sov, för att sen springa och klättra runt överallt igen. Har rivmärken på händerna men det gör inget, han måste ju få lära sig han med.

Kategorier OkategoriseradeEtiketter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s