Bus

Efter ett inte ha tränat så mycket (läs en gång) på ett par tre veckor så har jag nu tränat två dagar i rad. Min magmuskler känns nu kan en säga… Men nog om det och tillbaka till den lille katten jag träffade i helgen.OLYMPUS DIGITAL CAMERAHan är helsvart, ser precis ut som sin mamma Iris. Här vilar han i ungefär två sekunder innan mattan får sig ytterligare en omgång. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASus fräste mest åt honom medan Dus var splittrad. Han visade att han bestämde men busade fortfarande lite med den lille, även om han tröttande fort.OLYMPUS DIGITAL CAMERADen lille sötisen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s