Lite mer djur

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag hälsade ju såklart på fåren förra helgen, de kan gå ut och in som de vill men om de märker att vi går in i ladugården så springer de snabbt in de med. Untitled-1fdagjjOLYMPUS DIGITAL CAMERAGosige Albert hade svårt att stå still men tillslut så. Fina gubben, alltid lika kelgo.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHönorna mådde bra även om Agda inte var sitt snyggaste jag då hon förberedde sig på vinter genom att tappa fjädrarna.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOch så Sus. Gillar verkligen denna bild för det syns vilken jägare hon är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s