Planerar för Budapest

På fredag lämnar jag och David landet till förmån för en weekend i Budapest. Så just nu sitter jag och googlar lite vad en egentligen kan göra, förutom att gå på spa då.
Untitled-1Jag började med att bildgoogla och detta var ungefär vad jag fick upp. Verkar som att en tur på Donau kanske vore nåt? Ser ju ut att ligga rätt många fina byggnader längs med den. Annars tänkte jag kanske att någon av er har nåt förslag? Nåt vi inte får missa? Nåt speciellt spa du rekommenderar? Alla tips mottages tacksamt.

En reaktion till “Planerar för Budapest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s