Lucka 1: En bild från en dag du aldrig kommer glömma

Emily Dahl har en himla rolig grej såhär i adventstider, ni kan läsa om det här: Emily Dahls julkalender 2014 – minnenas julkalender!. Det är alltså en bloggadventskalender där hon har satt rubriken för alla dagar och så får alla andra bloggare som vill vara med och länka till hennes inlägg. Årets tema är året som gått.

Här kommer lucka ett i Emily Dahls julkalender.

_DSC0860
7 juni 2014. Min födelsedag och mina föräldrar var uppe på besök här i Oslo. Vi vandrade i skogen upp till en utsiktsplats på dagen och på kvällen packade vi cykelkorgarna med engångsgrill, egengjord potatissallad, korv, rosé och i en burk, min favorit, ostbågar. Vi satt och grillade vid havet, det var så fint och det gav en föraning om vad som komma skulle: sommaren.

2 reaktioner till “Lucka 1: En bild från en dag du aldrig kommer glömma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s