Lucka 13: En bild ifrån ett avgörande ögonblick i år

Detta är lucka nummer 13 i Emily Dahls julkalender: året som gått.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
När jag tänker tillbaka på året så kan jag inte komma på ett enda avgörande ögonblick. Jag har inte flyttat, jag och min sambo har inte tagit något speciellt drastiskt beslut gällande något, det har inte hänt något allvarligt osv. En skulle kunna tänka att 2014 varit ett tråkigt år i det avseendet men det tycker jag inte, för allt har fått vara igenkännande vilket jag tror är skönt ibland. Det enda ”drastiska” jag kunde komma på var att jag köpte min alldeles egna fagott! Det är min största investering någonsin och det betyder faktiskt att jag kommer kunna fortsätta spela precis så mycket jag vill, så på det sättet är köpet avgörande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s