Lucka 14: En bild som du inte minns att du tagit

Detta är lucka nummer 14 i Emily Dahls julkalender: året som gått.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Holtekilen mars 2014. När jag bläddrade igenom årets foton så kom jag till ett gäng bilder jag tog under en promenad i början på mars som jag helt hade glömt bort. Det var en solig vårdag och jag minns att jag tog en promenad längs vattnet och bara njöt av att solen värmde ansiktet. Om jag inte hade tagit de här bilderna så hade jag nog inte kommit ihåg just detta tillfälle vilket gör att jag uppskattar fotona jag tar ännu mer.

2 reaktioner till “Lucka 14: En bild som du inte minns att du tagit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s