Lucka 18: En bild på något fint du fått i år (present, mail, sms)

Detta är lucka nummer 18 i Emily Dahls julkalender: året som gått.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
När jag fyllde år i somras fick jag ett armband plus lite pengar till fler armband av mina föräldrar. Så himla roligt att ha pengar pantsatta till just smycken för när jag då såg något jag tyckte var fint så kunde jag bara köpa det utan att fundera på om det var nödvändigt. Detta är ett av armbanden jag köpte.

3 reaktioner till “Lucka 18: En bild på något fint du fått i år (present, mail, sms)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s