Jahopp solen lyser ju i alla fall

I lördags tog jag flyget ner till Italien där hela familjen tänkte fira jul hos Adam och Albin. Redan där började första missödet: min väska var inte med utan var fast i München. Jag fick då besked om att den skulle komma med nattflyget och att de skulle köra ut den till mig under söndagen. Vi hade ju tänkt åka skidor på söndagen men som tur var kunde jag låna ihop allt från Adam (han har resurser den grabben, grymt!) och hyrde mig som planerat ett par skidor. Vi åkte skidor hela dagen men någon väska dök inte upp. Det blev måndag och jag ringde Lufthansa och fick då beskedet att väskan skulle komma under dagen, vi åkte upp i backen igen och då ringde telefonen och jag fick åka ner och ta emot mitt bagage. När jag väl kom tillbaka till backen igen blåste det så mycket så alla liftar utan en var stängda. Fantastiskt skiddag…. Nej, men det blev lite åkande tillslut iaf.

Så blev det måndagskväll och vad händer då om inte att Elin får magsjuka *yay*. Så jag spydde hela kvällen igår och även inatt och orkade verkligen inte följa med till backen idag. Suck. Har alltså fått 1,5 av 3 skiddagar hittills. Men nu har jag fått i mig lite yoghurt så förhoppningsvis ska jag ha tre skiddagar att se fram emot nu.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/26d/51414348/files/2014/12/img_0099.jpgUtsikten från lägenheten går ju ute att klaga på, alltid något…

3 reaktioner till “Jahopp solen lyser ju i alla fall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s