Gott nytt år!

Tänk att det är 2015 nu, helt sjukt ju. Detta att jag levt längre på 2000-talet än 1900-talet, det får mig att känna mig gammal. För jag minns 10-åringen i mig som tyckte det var helt sjukt att jag skulle bli 13 år 2000. Det är liksom 15 år sen nu, säg det till 10-åriga jag.

Men till nyårsfirandet istället, i år firade vi hos några kompisar i Göteborg. Vi var 15 stycken som ansvarade för olika delar och åt en strålande trerätters och tilltugg och dylikt. Jag och David sov sen på hotell (gratis ty David hade bonuspoäng sen jobbresor, win) och fick då börja året med en hotellfrukost, känns som en bra start. Nu har vi tagit oss till Hällesdalen och Davids föräldrar, David sover och jag läser lite. Kommer bli en lugn dag.

Hoppas ert nyårsfirande var bra och att 2015 blir ett grymt år!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/26d/51414348/files/2015/01/img_0104.jpg
Jag och mamma i Gressoney.

En reaktion till “Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s