Skidor skidor skidor

Det kommer bli mycket skidor på bloggen nu för ikväll tog vi ett pass igen. Var tvungna att passa på nu när det var nollgradigt för imorgon blir det varmare igen -> dåliga/inga spår. Att det var andra passet på två dagar efter tio månaders skiduppehåll kändes kan jag meddela. Dålig återhämtning här alltså. Skulle inte pallat med Tour de Ski…
/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/26d/51414348/files/2015/01/img_0151.jpg
Numera när jag säger skidor så menar jag längd och inte utför. Tidigare i mitt liv har jag sagt skidor och längd, nu säger jag slalom och skidor. Måste va ett tecken på att jag har bott i Norge ett tag nu (eller helt enkelt att jag åker mer längd nu…)

2 reaktioner till “Skidor skidor skidor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s