Helg

Då var det lördag igen, alltid lika gött. Vi sitter mest i soffan, grejar med lite olika saker och kollar på vinterstudion. Blir en lugn dag idag vilket kan behövas för imorgon ska vi ta ut oss desto mer. Vi har nämligen bokat en bussbiljett som ska ta oss en timme norrut, till samma ställe som vi åkte förra helgen, och där släppa av oss och så får vi ta oss hem själva. På skidor alltså. Genom halva Nordmarka. Kortaste vägen tillbaka som tar oss till en busshållplats i Oslo är 3 mil men det kommer antagligen bli lite längre beroende på hur spåren är. Så jag ska alltså åka minst en tjejvasa imorn, kommer nog gå bra (peppar peppar).

Vi var på Fossum och åkte igår igen, två varv på 43 minuter. Blir ju bara bättre och bättre detta!

_DSC2906
New York, september 2014. Foto David Engerberg.

3 reaktioner till “Helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s