Skidor och paus

IMG_0190
Idag fick det bli en liten tur till skidspåren igen, men då det var isigt plus att vi var lite sega så ville vi inte åka så mycket backar så blev det stakträning istället. Så mina armar och min mage känns nu kan jag meddela.
IMG_0195
Eftersom det enda jag gör just nu, förutom att sitta i soffan, är att åka skidor så har jag inte så mycket annat att skriva om. Plus att David håller på att greja med datorn så jag kan inte fixa med bilder så mycket nu heller så jag tar helt enkelt en bloggpaus resten av veckan. Hörs på måndag.

2 reaktioner till “Skidor och paus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s