Ny kjol och problematisk självutlösare

150208
Igår invigde jag en ny kjol jag köpte när Augusta var här. Jag ställde kameran i bokhyllan och satte på självutlösaren men hade sen ett himla problem med att få den att fokusera på mig, hur svårt kan det va liksom?
OLYMPUS DIGITAL CAMERASåhär ser den iaf ut i närbild, en lite längre jeanskjol med ett roligt snitt. Bekväm är den med så den kan bli en ny favorit. (I bakgrunden ser ni vår nya fåtölj, är himla nöjd med den nya färgen!)

4 reaktioner till “Ny kjol och problematisk självutlösare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s