Lördag i soffan

Ni som följer mig på instagram kan där se att jag sitter hemma idag. Min hals är fortfarande inte helt bra, har inte tränat på två veckor nu. Det är lite sådär gränsfall hela tiden så i torsdag gick jag till min fastlege (vårdcentral här i Norge) för att se vad det var. Fick resultatet att det ”bara” var ett virus så vila, näsdroppar och te som gäller, samt att jag visst hade brist på d-vitamin så har börjat äta det med. Hoppas på att bli bättre snart så jag kan få ett pass till innan Vasaloppet, det vore skönt. Men istället så har jag kollat på tjejvasan och väntar på tremilen nu, heja Kalla!

2 reaktioner till “Lördag i soffan

  1. Å, så tråkigt! Själv har jag åkt med Emanuel o Adam i Latemar idag. Sista timman åkte jag ensam, de skulle handla o pappa sov i vårt rum. Härligt ändå! Nu ska vi strax äta. Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s