Min dag i selfies


Imorse hade jag verkligen ingen motivation att gå till jobbet, jag längtar typ efter semester så det är skönt att det inte är så långt kvar till påsk. Jag såg ungefär så här glad ut när jag tillslut hade fått tummen ur och var på väg ut. En positiv sak är iaf att våren har kommit hit och det är kappväder.
Sen väl på jobbet så var det inga konstigheter, så det är inte själva jobbet jag jobbet jag har något emot utan mer att jag måste gå dit… Efter åtta timmar tog jag cykeln hem i vårsolen och var ungefär så här glad, skönt att ett morgonhumör inte behöver hålla i sig hela dagen.

Kategorier Jag

En reaktion till “Min dag i selfies

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s