Helg

wqertfgjhk
Mars 2014, 200 meter från vårt hem.

Helgens planer? Jo, att njuta av våren som har kommit. Åka till Holmenkollen för att grilla, umgås och titta på herrarnas femmil. Dricka vin, äta god mat och slöa. Kanske läsa lite, tvätta bilen och eventuellt lite fönster. Ladda batterierna och verkligen njuta av solen. Vad ska ni göra?

En reaktion till “Helg

  1. Så gôtt! Jag har ju ändå arbetat en hel dag denna vecka! Jag ska njuta och vet dock att här blir det ingen fönsterputs men kanske Hommenkollen på tv. Sitter just i utbygget o njuter helg! Lite djupblå skiftning på himlen och en o annan stjärna✨ som glittrar. Fick en förunderlig lust att sitta vid en stor utomhusbrasa🔥i kväll men hamnade ändå inne. Njut på!🌞🎿😎🍷

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s