Carmen

 

Anledningen till att bloggen var tyst igår berodde på att vi var här, på Operan. De har gjort om operan Carmen till en balett och ska ha världspremiär på torsdag men vi fick gå på förhandspremiär igår på evenemanget ”ung i operan”. 

Min tidigare erfarenhet av balett sträcker sig till de två åren då jag som fyra-fem åring själv dansade… Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig men oj vad bra det var. Jag kunde ju massa av musiken och var helt fascinerad av dansarna. Jag kan helt klart tänka mig att se fler baletter.  

Det var förbjudet att ta kort under föreställningen men innan det började så var jag ju tvungen att ta kort på lokalen. Vi satt längst fram i mitten på tredje balkong och såg jättebra (perfekt utsikt över fagottisterna också).  

Så sammanfattningsvis så var Carmen som balettföreställningar riktigt bra och själva operabyggnaden är fantastisk. 

En reaktion till “Carmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s