Snökaos

 

Igår somnade vi i en värld där det var vår för att idag vakna upp i ett dämpat vinterlandskap. Det låg redan en massa snö och det har sen vara fortsatt under nästan hela dagen. Det har varit snökaos i stan med bussar som inte gick på flera timmar och köer överallt. Men för mig som ha gåavstånd till jobbet så gjorde det inget, jag njöt nästan av det dämpade ljudet och härliga ljuset som blev. 

 

Jag gick hem när det nyss sluta snöa och fick pulsa i ett upptrampat spår i det 25-30cm djupa täcket. Nu sitter jag i soffan och här tänkte jag stanna tills det blir dags för sängen, perfekt kaosväder-aktivitet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s