För en vecka sen, i Geilo

_DSC4148
_DSC4149
Jag åkte ju som sagt till Geilo förra helgen där David redan hade varit sedan onsdagen. Såhär glad såg han ut när jag precis hade kommit och typ direkt riktade hans kamera mot honom. Detta kommer bli en liten rundvandring i hur det såg ut där, som ni kan ana var ju ”stugan” rätt fin.

wesdfghjkhgfd
Dukat middagsbord och förrätt. Första kvällen var det ett annat par som lagade, vi fixade maten på lördagkvällen. Är ju smidigt att dela upp det lite när vi var så många. Vi åt gott hela helgen samt lärde portugiserna som var med vad det innebär att fika.

_DSC4161
_DSC4166
Efter middagen tände vi en eld och jag var betydligt gladare än jag ser ut att vara. En öppen spis är för övrigt något jag kan tänka mig i mitt framtida hus.

_DSC4175
Såhär såg stugan ut utifrån. Ser inte så stor ut men åt andra hållet öppnade den upp sig betydligt mer. Som ni ser var ju utsikten fantastisk också.

_DSC4178
_DSC4179
Snö ❤

_DSC4180
Utsikten från vårt sovrum  var ”helt okej” (jag älskade typ allt med denna stuga om det inte har framkommit tydligt nog).

_DSC4189
Sen på söndagen vaknade vi som sagt upp till storm och la oss då i denna soffgrupp och lyssande på vinden som yrde, det var inte helt fel det heller.

En reaktion till “För en vecka sen, i Geilo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s