Löpning i aprilväder

  

Idag fick jag med mig David ut på en löptur, vår gemensamma premiärrunda för i år. Vi började löpturen under en halvt blå, halvt molnig himmel men efter en kilometer kom helt plötsligt vinden. Ni vet den där vinden som liksom ropar ”ta skydd” för nu kommer regnet. Vi smet in under ett tak precis i tid för att få skydd mot skuren, samtidigt såg vi solen lysa längre bort. Detta resulterade i en fantastisk regnbåge, har aldrig sett en så nära och med så klara färger! Den var dessutom hel plus att en andra skymtades lite över. Tråkigt att vi inte hade kameran med oss men vissa saker får en lagra inom sig istället. Regnet avtog sen och vi kunde fortsätta vår lilla tur som alltså blev en tur i både sol och spöregn -> hej april. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s