Nya vandringskängor 

Idag åkte vi in till stan igen för att än en gång kolla på vandringskängor till mig. De förra jag köpte lämnade jag tillbaka efter att ha provgått dem lite mer hemma. Jag har tänkt att jag skulle köpa ett par i läder men efter att ha provat en massa par och sen fick på mig dessa så kände jag att dessa ska jag ha. De sitter helt perfekt och är dessutom lätta pga lättare material, och det är goretex så är riktigt nöjd nu. 

5 reaktioner till “Nya vandringskängor 

  1. LA spotiva är ju Italiensk som du säkert vet men du kanske inte vet att fabriken ligger i Ziano med sportbutik intill.😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s