Förlovning

Igår skrev jag inget här för jag hade fullt upp med att förlova mig… Nej, det tog ju faktiskt inte så lång tid men det var trevligt att bara va. Det var annandag pingst och här i Norge är det en röd dag så vi var hemma och tog det lugnt och vande oss vid att ha en ring på fingret. 

Sen på kvällen hade David bokat bord på en mysig restaurang som ligger på en liten ö utanför Bygdøy, vi var tvungna att ta en färja (tänk en liten motorbåt med typ 10 sittplatser) ca 30 meter för att komma till ön. Här är David när vi spanade in stället innan vi gick till restaurangen.


Mitt sällskap. För resten av livet är det tänkt ❤️


Jag åt en räkcocktail till förrätt och (förlåt för suddig) panerad fisk och potatis till huvudrätt. Supergott. 

En bra start som förlovad.

5 reaktioner till “Förlovning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s