Jag fyllde 28!

Igår fyllde jag 28, dagen började kanon för när jag gick upp hade David redan förberett en hejdundrande frukost med vattenmelon, jordgubbar, yoghurt, juice, mackor, ostar, parmaskinka och amerikanska pannkakor. Det var precis lika gott som det låter. 

Dagen fortsatte med att vi tog en sväng till stan för att spana in Ostindiefararen Götheborg som var i Oslo över helgen, vilket skepp! Sen fikade vi innan vi åkte hem igen. Väl hemma spelade vi spel, slappade och åt tacos. En bra födelsedag helt enkelt. 

Kategorier Mat

En reaktion till “Jag fyllde 28!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s