En icke-midsommar

Det är alltså midsommar idag. Här i Norge firas det inte utan vi har jobbat som en vanlig fredag men det var tråkigare än jag hade tänkt. När jag ser bilder på andra midsommarfirare som binder kransar och äter jordgubbstårta så vill jag med, nästa år får vi nog ta ledigt.  

Jag sa igår till David att jag tyckte vi kunde äta något lite midsommaraktigt iaf, då ingen av oss gillar sill så fick det bli lax och potatis. När vi kom hem idag och David hade handlar så svängde han ihop värsta kompotten på bl a svamp, fänkål och lök och lade upp det restaurant-snyggt. Tänk vilken sambo jag har ändå ❤ 

Kategorier Mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s