Hej helgen

Lördagmorgon och jag har vaknat innan David som fortfarande ligger och sover faktist, det måste vara ett nytt rekord. Att jag gick och la mig typ tre timmar innan honom igår kan ju ha något med detta att göra men ändå… Idag har vi tänkt åka in till stan och börja kolla lite på barnvagnar, verkar ju va en hel djungel så det är la lika bra att börja kolla igenom utbudet och försöka lista ut vad det är vi vill ha. Hoppas ni får en fin helg.

_DSC5962Fin bild som David tog på Nabben i somras. 

4 reaktioner till “Hej helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s