Äta med pinnar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAI fredags lagade David, efter mitt önskemål, wokat med nudlar. Jag var sugen på det plus att vi fortfarande inte hade använt mina pinnar jag fick när jag fyllde år. Jag dukade med skålar för det kändes mer rätt. Det är klurigt att äta med pinnar men jag blir bättre hela tiden! Jag gillar även känslan av att hålla en skål i ena handen och sen bara ha ett par pinnar i andra, ska försöka använda pinnarna oftare för det är ju faktiskt kul.

3 reaktioner till “Äta med pinnar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s