En vacker tisdagsmorgon

Imorse när jag cyklade till jobbet så var jag tvungen att stanna, ta fram mobilen och föreviga stunden. Solen som precis lyste upp den frostiga parken och bara gav energi.

Väl på jobbet köpte jag en finkaffe (alltså en cappuccino från caféet istället för automatkaffet som jag brukar ta). Sen satt jag vid datorn och kände mig glad, eller kanske mer tillfreds. Att en tisdag i oktober kan kännas så bra. En bidragande orsak kan ju dock va att vi om två dagar tar en veckas semester, det ska bli så himla härligt!

3 reaktioner till “En vacker tisdagsmorgon

  1. Vissa dagar är snällare mot en än andra och då är det bara att ta för sig och njuta!✨ Önskar er en härlig vecka!☀️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s