Hemma igen och fem år

Nu är vi hemma igen, vi har haft en riktigt skön vecka med mestadels sol. Vi har legat vid poolen, åkt på utflykter, strosat runt och bara njutit. David har haft kameran med så bilder kommer! Men nu väntar vi besök av svärföräldrarna som är på ingång, så bilderna från Alicante får vänta lite till efter helgen. 

Men nu till något helt annat, ovan ser ni buketten David precis fick av mig. Anledningen? Vi firar fem år idag! För fem år sen var vi på vår första dejt, David bjöd på middag (vilket han har fortsatt med sen dess, verkar vara ett smart koncept) och sen dess har jag varit fast. Vi har hunnit med rätt mycket: tagit examen, börjat jobba, flyttat till Norge, rest en hel del och nu ska vi snart bli föräldrar, så himla spännande! Så underbart att jag får dela allt detta med just han där, han som varit min i fem år nu. 

3 reaktioner till “Hemma igen och fem år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s