Gravidstatus vecka 32-33

DSC_7226DSC_7227
Vi passade på att ta ett par magbilder förra veckan när jag redan var klädd i bikini, kameran låg framme och vi hade den finaste kulissen. Vi är alltså på balkongen till vår hotellägenhet, fler Alicante-bilder kommer komma men nu tar vi lite gravidstatus först, i frågeformat. 

Vecka?
Nu är jag i vecka 33, men det var vecka 32 när bilderna togs. 

Hur mår du?
Jag mår bra men börjar känna av det mer och mer. De senaste dagarna har jag blivit tröttare och det är jobbigare att sova då det är svårt att hitta en bekväm position. 

Hur känns kroppen annars?
Tung. Jag kan inte knyta skorna längre utan att få andnöd. Börjar bli lite mer svullen med tror jag, eller vinterskorna kändes trånga idag för första gången iaf… Annars har jag foglossning, eller bäckensmärtor som det heter numera, främst i ljumskarna. *yay*

Metallica då, vad sysslar hen med?
Hen har börjat sparka så det syns! Så himla läskigt när magen trycks ut inifrån ju, känns som jag har en alien där inne… Efter att ha varit lite lugnare ett tag så tycker jag nog att sparkarna börjar komma mer och mer igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s