Om det som hänt i Paris

Vad är det som händer? 

Hur kan det finnas så mycket hat?

Vad tror de att de ska åstadkomma? 

Allt känns bara så oförstående efter det som hänt igår och i natt i Paris. Det väcker massa frågor, förskräckelse, matthet och bara en ren hopplöshet. Är det hit världen är på väg? Några få idioter som kan förstöra för så många. 

Jag hoppas det som hänt kan få folk att jobba tillsammans för att hitta en lösning, för jag tror inte att hat, fel fokus och att skylla på andra kommer fixa något, snarare bara göra det värre. För bara tillsammans är vi starka. 

En reaktion till “Om det som hänt i Paris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s