Min helg

I lördags vaknade jag upp i Hällesdalen till den här utsikten.


Det var så frostigt och fint. Jag blir alldeles glad och välkomnar vintern trots att alla mina varma kläder inte riktigt passar.

Vi åkte sen vidare mot Göteborg där vi firade maskinsektionens 150-årsjubileum. Så roligt att träffa en massa gamla studiekompisar igen! Jag har dock inga bilder att bjuda på så ni får tro mig när jag säger att det var trevligt och vi var snygga. 


Sen på söndagen så trodde jag och David att vi skulle träffa Augusta och några till för en fika men då hade de fixat en baby shower, så kul! Jag hade verkligen ingen aning. Vi fick en snygg blöjtårta som ni ser ovan. 


Vi lekte lekar som inkluderade att gissa smak på barnmat, gissa mitt midjemått genom att klippa till ett snöre och gissa chokladsorter som smälta i blöjor…

Sen bjöd Augusta på fika med pepparkakor och tårta, mm gott. Tack så mycket för en himla trevlig helg alla! 

3 reaktioner till “Min helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s