Pepparkakor

Förra helgen började jag baka pepparkakor men orkade inte så länge (var ju sjuk) så degen har stått i kylskåpet sen dess och bara väntat. Så tillslut,  efter att ha varit sjuk fre-ons så gick jag äntligen till jobbet igår och när jag kom hem hade jag alltså såpass mycket energi kvar att jag ställde mig och bakade. Men med julspellistan rullande och lite deg i magen så är det riktigt trevligt. Nu är all deg slut och vi har flera burkar fyllda. Härligt med adventstider, får kanske bli årets första glögg ikväll? 

Trevlig helg förresten! (Jag har nu bara en vecka kvar att jobba…) 

2 reaktioner till “Pepparkakor

  1. Härligt! Här har det bara blivit lussekatter än så länge så är väl dags för pepparkakor nu 🙂 och skönt att du mår bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s