Gravidupdate vecka 37

v37.jpgI onsdags tog vi kort igen men det är först nu de har kommit in i datorn så nu kör vi en lite uppdatering på den här graviditeten.

Nu är jag i vecka 37 men när bilden togs var det vecka 36. Magen bara växer och det blir otympligare hela tiden. Det är jobbigare att andas och magen trycker mot revbenen. Jag har ju även bäckensmärtor (foglossning) så jag kan inte gå fort eller långt, men som en kompis sa: jag strosar. Låter mycket bättre än ”klarar inte av att gå fort”.

Ungen trycker med jämna mellanrum och verkar främst gilla att göra det när jag ska sova. Men hen är även aktiv dagtid och då är det helst revbenen det ska sparkas på -> inte så gött.

Igår var det fyra veckor kvar tills beräknad födsel så det börjar verkligen närma sig. Det märker jag även på att jag nu jobbar min sista arbetsvecka innan jag blir mammaledig! Eller gravidledig blir jag väl först. Ser verkligen fram emot det, ska bli skönt att få tiden att vila ut ordentligt plus att fixa lite i ett lagom långsamt tempo.

 

3 reaktioner till “Gravidupdate vecka 37

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s