Glittriga julstjärnor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASamtidigt som vi köpte julgranen så köpte vi även med de här små gulliga och glittriga julstjärnorna. De står nu på vårt vardagsrumsbord och ökar julstämningen ytterligare. 

Idag har jag haft en fikagäst, en gammal kollega som det var himla trevligt att prata ikapp sig med. Sen i eftermiddag har jag och David varit på rundvandring på sjukhuset, alltså rundvandring för folk som ska föda barn. Vi fick se vart vi skulle gå när vi kommer komma dit, hur ett födselrum kan se ut och även avdelningen där vi kommer få ett rum att bo i ett par dagar efteråt. Vad kallas den avdelningen på svenska? I Norge kallas det barselavdelning så det gav ju inte så mycket till ledtråd. Google translate vill inte hjälpa mig heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s