Regn, rusk och julledigt

Igår vid lunchtid åkte jag och hämtade David på jobbet och så drog vi till Sverige för lite julledighet. Jag var hos barnmorskan i veckan och hon sa att allt såg bra ut så jag fick tillåtelse att åka hem 😉 Så nu är vi hos Davids föräldrar och sen i nästa vecka åker vi till mina. Det är tur att Ing-Marie har julpyntat så fint för i detta gråa väder vi har just nu så hade det inte blivit mycket julstämning annars… Men skönt att bara ta det lite lugnt och njuta nu, hoppas ni får en fin julvecka! 

Lillstugan där vi bor när vi är på besök hos svärföräldrarna. 

Kategorier Jul

En reaktion till “Regn, rusk och julledigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s