Dan före dopparedan

Medan vi väntar på att bebisen ska bestämma sig för att komma ut tänkte jag att vi fortsätter spana in min och Davids julvecka i Sverige, nu har vi kommit till dan före dopparedan.

DSC_7400.jpgDSC_7407.jpgDagen innan julafton tog jag och David en promenad ner till sjön för att få lite dagsljus och frisk luft. I det fantastiska vinterlandskapet…

DSC_7408.jpgMin outfit. En jacka som fortfarande går att knäppa (så glad för det!), även om den spänner runt magen. Ett par sköna byxor, mammas gummistövlar (det småregnade) och min hatt.

DSC_7413.jpgNär vi kom ner till sjöstugan så kom en ordentlig skur så vi tog skydd en stund på altanen. Passade perfekt då jag kunde vila lite, jag får inte lika ont då efter promenaden.

23dec.jpgDSC_7414.jpgStilstudie av regnblöt filthatt och en grön vinterskog.

DSC_7425.jpgDSC_7423DSC_7424Tillbaka i huset pågick förberedelser inför julafton och jag garnerade pepparkakor. Aldrig lyckats så bra med glasyr och strut innan.

DSC_7426DSC_7428Vi fikade och hade sen en lugn kväll i soffan. Vi (David alltså, jag ska ju inte jobba mer) var ledig hela veckan innan jul och det var så skönt för vi kunde verkligen koppla av ordentligt. Både i Hällesdalen, på spa och sen på Nabben, så himla lyxigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s