Paket i postboxen

P1280003.jpgNär vi kollade brevlådan i veckan så låg det ett paket där, så himla spännande! Det var från min kusin Sofia som hade stickat den här fina tröjan, jag blev verkligen så glad! Tack Sofia! De gulliga figurerna låg också i paketet, vi visade dem för Ilse som såg ut som hon inte visste om hon skulle skratta eller gråta… Vi får nog ge henne en vecka till eller två sen kommer hon nog tycka de är roliga.

Sen har vi fått ett till paket i brevlådan men det har jag inte hunnit fota än (bilden ovan fotade jag i förrgår men hade tid först nu att blogga om det…) så det får ni se en annan gång. För det är verkligen helt sjukt hur ”inte göra något men ha hand om en bebis” tar tid, jag tog t ex fram ett korsord i förmiddags men har inte hunnit börja med det än… Och nu är det kväll så det kanske blir tid för det imorn istället…

En reaktion till “Paket i postboxen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s